Ρεπόρτερ Πενιαρόλ: “Παραμένει στο παιχνίδι η Παλμέιρας για Πικέρες”

Ο Γκονζάλο Γκαμπριέλ γνωρίζει πολύ καλά τον Χοακίν Πικέρες και σκιαγραφεί τον παίκτη που ενδιαφέρει Ολυμπιακό και Παλμέιρας.

Ο Χοακίν Πικέρες είναι μία από τις επικρατέστερες επιλογές του Ολυμπιακού για το αριστερο άκρο της αμυντικής γραμμής και μαίνεται μια μεταγραφική “μάχη” με άλλους συλλόγους οι οποίοι ενδιαφέρονται για εκείνον. Ο 22χρονος Ουρουγουανός συνδέεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 με τους “Καρμπονέρος”. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 17 ματς στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης και στο Copa Sudamericana, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ.

Το novasports.gr συνομίλησε με τον Γκονζάλο Γκαμπριέλ, ρεπόρτερ της Πενιαρόλ στο Radio Universal de Montevideo ο οποίος σκιαγράφησε το προφίλ του 22χρονου Ουρουγουανού.

Συγκεκριμένα μας είπε: Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή στην αριστερή πτέρυγα. Ήρθε στην Πενιαρόλ σαν αριστερός μέσος και βελτιώθηκε αρκετά. Εδω βρήκε τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο είναι πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση, καθώς έπαιζε προηγουμένως σαν μέσος. Σε ό,τι αφορά το επίπεδο του και την πίεση την οποία μπορεί ν΄αντέξει, στην Ουρουγουάη παίζει στην Πενιαρόλ, η οποία είναι μια από τις δύο πιο δυνατές ομάδες της χώρας. Εδώ υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τον πιθανό νέο προορισμό της καριέρας του αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η Παλμέιρας δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και είναι αρκετά ζεστό”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.