Ολυμπιακός: Η αποκωδικοποίηση του “είμαι σπίτι μου” του Σισέ!

Ποια είναι τα δεδομένα για την παραμονή ή την αποχώρηση του Παπέ Σισέ από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι ιδιόμορφες συνθήκες που διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες του ρόστερ. Οι απουσίες εξαιτίας κορωνοϊού και τραυματισμών, έδωσαν άρον άρον ευκαιρίες σε παίκτες που πιθανότατα δεν θα τις λάμβαναν στην παρούσα φάση. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ μπήκε απ’ το παράθυρο στη λίστα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι και με τον ίδιο τρόπο στην ενδεκάδα του ματς με τους Αζέρους για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Σισέ δεν έλαβε μέρος στην προετοιμασία σε Ρέντη και Αυστρία και ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην ομάδα, έχοντας ταλαιπωρηθεί από μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ως εκ τούτου είναι αρκετά πίσω στη φυσική κατάσταση, ωστόσο ο τομέας αυτός υπερκαλύπτεται από την εμπειρία του. Στο ματς με τη Νέφτσι χρειάστηκε μερικά λεπτά για να πατήσει στα πόδια του και στη συνέχεια ήταν ο γνωστός “βράχος”. Μετά το φινάλε του ματς μίλησε στην κάμερα του Novasports και είπε χαρακτηριστικά πως “είμαι σπίτι μου”, όταν τον ρωτήσαμε αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως ο Σισέ νιώθει πολύ άνετα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι το περιβάλλον που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά και απογείωσε τη μετοχή του. Τα σκαμπανεβάσματα και η αποχώρηση την περασμένη σεζόν ήταν αποτέλεσμα του ιδιαιτέρως γεμάτου ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Σισέ σε καμία περίπτωση δεν είναι φευγάτος και προσπαθεί να προπονείται καλά και να μένει συγκεντρωμένος. Για το όνομα του υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Γαλλίας, μετά την πολύ καλή -μισή- σεζόν με τη Σεντ Ετιέν, αλλά και από ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας. Από εκεί μέχρι την ολοκλήρωση ενός deal υπάρχει τεράστια απόσταση, ειδικά για έναν παίκτη ο οποίος αποτελεί “δημιούργημα” του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των Πειραιωτών δεν θα άφηνε τον Σισέ να φύγει χωρίς να ικανοποιηθεί απόλυτα στο οικονομικό σκέλος. 

Εν κατακλείδι στην περίπτωση του Παπέ Σισέ όλα είναι ανοικτά. Όσο οι ανάγκες στο ρόστερ είναι μεγάλες και ανοικτές, ο Σισέ μπορεί να δυναμώνει την επιρροή το μέσα από καλές εμφανίσεις στα προκριματικά. Αυτές οι εμφανίσεις είτε θα φέρουν αξιόλογη πρόταση, είτε θα χαρίσουν στον “rock” τη θέση που ο ίδιος επιθυμεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.