ΑΕΚ: Κυκλοφορούν και απλά εισιτήρια για το ματς με τη Βελέζ

Σύσκεψη σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι του αγώνα της Πέμπτης και τη ρεβάνς με τη Βελέζ, που θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΑΕΚ.

Τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν και τις αναλυτικές οδηγίες που θα δοθούν στον κόσμο της ΑΕΚ για το δεύτερι ματς με τη Βελέζ, ώστε να υπάρξει πλήρη συμμόρφωση με την ΚΥΑ συζήτησαν την Παρασκευή οι άνθρωποι της Ένωσης.

Για την είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο απαιτείται πλέον εκτός του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) και η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού (με ισχύ 14 ημερών από τη δεύτερη δόση εμβολίου) ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο και ταυτοποίηση των στοιχείων με ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό.

Το ευχάριστο για τος φίλους της ΑΕΚ είναι πως εκτός των διαρκείας θα κυκλοφορήσουν και απλά εισιτήρια για το ματς με τη Βελέζ, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν τη στήριξη του κόσμου σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Τα εισιτήρια πρόκειται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο σύμφωνα με την ΚΥΑ το απλό εισιτήριο θα πωλείται πλέον μόνο ηλεκτρονικά με όλα τα βήματα που θα απαιτούν την ύπαρξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίου έξι μήνες. Δεν υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να τα προμηθευτεί κάποιος σε εκδοτήριο.

Τη Δευτέρα θα υπάρξουν απ’ την ΠΑΕ ΑΕΚ όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις, με τους “κιτρινόμαυρους” να τονίζουν πως «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά και για τους λόγους της πλήρους εφαρμογής της ΚΥΑ και των κανονισμών της UEFA (που προβλέπουν αυστηρότατες ποινές που φτάνουν από κλείσιμο του γηπέδου, μέχρι και να χαθεί το ματς στα χαρτιά) τα μέτρα θα είναι αυστηρά και οι έλεγχοι επίσης για την τήρηση όλων των μέτρων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.