Η ΑΕΛ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με Ολυμπιακό για Πινακά

Εκτός αποστολής της ΑΕΛ για την προετοιμασία έμεινε ο Δημήτρης Πινακάς λόγω των συζητήσεων για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό.

Το Novasports.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 5 Ιουνίου τα στοιχεία που οδήγησαν τον Πέδρο Μαρτίνς στο να δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά και την Παρασκευή η ΑΕΛ, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο 20χρονος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για την προετοιμασία λόγω των επαφών που γίνονται με τον Ολυμπιακό για την πώλησή του.

Ο Κώστας Φρατζέσκος επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία των “Βυσσινί” και το όνομα του Πινακά απουσίασε με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να αναφέρουν πως αυτό έγινε λόγω των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό.

“Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης.

Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού» αναφέρει η ενημέρωση από την πλευρά της Θεσσαλικής ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.