Ολυμπιακός: Μποναμάς από Ίγκορ

O Ιγκόρ Σίλβα είναι ένας παίκτης που ουδέποτε καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως από τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Λοριάν θα βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό και αποτέλεσαν επένδυση για το μέλλον είναι ο Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μπακ, μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό ξόδεψε τα τελευταία χρόνια ως δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας και την Όσιγιεκ, η οποία πέρυσι το καλοκαίρι είχε προχωρήσει στην απόκτησή του έναντι ενός εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός στη συμφωνία με την Κροατική ομάδα είχε βάλει και ποσοστό μεταπώλησης του Ίγκορ βλέποντας και στο μέλλον και σε πιθανή μεταγραφή του.

Μια μεταγραφή που δεν άργησε να έρθει, καθώς την Παρασκευή ο Ίγκορ ανακοινώθηκε από τη γαλλική Λοριάν, η οποία πρόσφερε στην Όσιγιεκ 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Από αυτά τα χρήματα, τα 2 εκατ. ευρώ ένα μικρό μέρος θα μπει και στα ταμεία του Ολυμπιακού λόγω του ποσοστού μεταπώλησης.

Έτσι, μετά το 1,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μεριά στην Αλ Αϊν, ο Ολυμπιακός βάζει στα ταμεία του χρήματα από ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά δεν υπολόγιζε ποτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.