ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Σφιντέρσκι για ανανέωση!

Θετική κατάληξη είχαν οι συζητήσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας, με τον Πολωνό να υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε ο Κάρολ Σφιντέρσκι για ανανέωση της συνεργασίας του με τους “ασπρόμαυρους”! Ο Πολωνός στράικερ πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο για δύο ακόμη έτη, με το τρέχον να λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ήταν μια υπόθεση που απασχολούσε εδώ και καιρό τους διοικούντες τον “Δικέφαλο” και οδεύει προς θετική κατάληξη.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, πριν τη συμμετοχή του Σφιντέρσκι στο Euro 2020 με την Εθνική Πολωνίας. Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων συνεχίστηκε μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και, όπως όλα δείχνουν, κλείνει οριστικά με τη συμφωνία που επήλθε, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επί του θέματος, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας προβλέπεται αύξηση των αποδοχών του Σφιντέρσκι, στο ίδιο επίπεδο με αυτές του Νέλσον Ολιβέιρα. Η υπογραφή της νέας συνεργασίας αναμένεται να γίνει με την επιστροφή των “ασπρόμαυρων” από την Ολλανδία, όπου συνεχίζουν την προετοιμασία τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.