Γιοβάνοβιτς: “Ικανοποιημένος από τη διάθεση”

Περισσότερα ήθελε να δει από τους παίκτες του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό με την Αλ Ταβόν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Χορστ για το φιλικό με την Αλ Ταβόν και όσα τον άφησαν ικανοποιημένο από το πρώτο αυτό δείγμα.

Αναλυτικά είπε:

“Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για την εποχή που βρισκόμαστε. Υπήρχαν κάποια λάθη, που θα διορθώσουμε στην συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι από τον τρόπο παιχνιδιού.

Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες και πίεση. Επειδή λοιπόν δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και αναλωθήκαμε στην κάλυψη του χώρου και όχι στο να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο καλή η εικόνα της ομάδας όσον αφορά την κατοχή μπάλας. Σίγουρα όμως μπορούσαμε και θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Υπήρχε προσπάθεια. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης