Παναθηναϊκός: Στη Βέιλε ο Εμμανουηλίδης!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέλεξε την Δανία και τη Βέιλε για να συνεχίσει την καριέρα του αποχαιρετώντας οριστικά τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν ήταν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να αναζητά την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Γι’ αυτό το λόγο δεν μετέβη και στο Χορστ, ώστε να αποφασίσει άμεσα τον επόμενό του σταθμό μιας και είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Εν τέλει φαίνεται πως η ομάδα που τον “κερδισε” είναι η Βέιλε από τη Δανία. Η επιλογή αυτή είναι στοχευμένη καθώς είχε προτάσεις και από την Ολλανδία και από το Βέλγιο και από την Τουρκία.

Ωστόσο ο νεαρός μεσοεπιθετικός βλέπει την άνοδο του δανέζικου ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος, την οργάνωση με την οποία λειτουργούν στην σκανδιναβική χώρα αλλά και τον επαγγελματισμό της συγκκεριμένης ομάδας.

Συνεπώς τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Δανία ώστε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα από τη μεταγραφή αυτή αναμένεται ο Παναθηναϊκός να εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ με τους πράσινους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 25%.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.