Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το πρώτο τεστ με Ιβάν στον πάγκο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αλ Τααβούν στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του στο Χορστ και για πρώτη φορά το πρόγραμμα περιλάμβανε μία προπόνηση, καθώς αύριο Πέμπτη, είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της ομάδας και πρώτο παιχνίδι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, απέναντι στην Αλ Τααβούν από τη Σαουδική Αραβία.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμα με 10λεπτη προθέρμανση. Συνέχισαν παίζοντας κορόιδο και ακολούθως εξασκήθηκαν σε σέντρες και τελειώματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι δύο 11άδων στο μισό γήπεδο και με περιορισμό επαφών (δύο για κάθε ποδοσφαιριστή).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (ο οποίος συμμετείχε στην προθέρμανση με τους υπόλοιπους), Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Καμπετσής. Επίσης είναι δεδομένο πως στο πρώτο φιλικό δε θα αγωνιστούν οι Χατζηγιοβάνης και Πούγγουρας. Αντιθέτως την πρώτη τους εμφάνιση με το “τριφύλλι” στο στήθος αναμένεται να κάνουν οι Κώτσιρας και Πέρεθ, τα δύο πρώτα δηλαδή μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.