Άρης: Πρόβλημα με Φαμπιάνο, σε αναμονή Αρίμπας

Η Τούρκικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν αποστέλλει την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο Λέισμαν, ενώ οι "κίτρινοι" περιμένουν την Τρίτη (20/7) τον Αλεχάντρο Αρίμπας - Νέα αναβολή από CAS - Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με Αστάνα

Ξαφνικό πρόβλημα στον Άρη με τη συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Φαμπιάνο Λέισμαν στα παιχνίδια με την Αστάνα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μπορεί να δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα των “κίτρινων”, όμως, η Τούρκικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν στέλνει την μπλε κάρτα του για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Εικάζεται ότι το θέμα σχετίζεται με το πρόσφατο συμβάν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου δεν επιτράπηκε από την ελληνική πολιτεία η είσοδος της αποστολής της Γαλατασαράι στη χώρα, για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας του ότι η τούρκικη αποστολή δεν δεχόταν να κάνει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Παρενέβη η ΕΠΟ ζητώντας από τη FIFA να πιεστεί η Τουρκική Ομοσπονδία και να στείλει το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του παίκτη το συντομότερο στον Άρη, ώστε να έχει αυτός το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στην Αστάνα. Οι “κίτρινοι” είναι σε αναμονή των εξελίξεων, καθώς μέχρι το πρωί της Πέμπτης (22/7) μπορεί να καταθέσει την μπλε κάρτα και να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Στο μεταξύ, ακόμα μία παράταση έδωσε το CAS στην υπόθεση της εκδίκασης της μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι στον Άρη και πόσο αυτή ήταν νομότυπη, με νέο σχετικό έγγραφο που έφτασε τη Δευτέρα (19/7) στα γραφεία της “κίτρινης” ΠΑΕ. Πρόκειται για την τρίτη παράταση που δίνει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτή τη φορά έως τις 13 Αυγούστου.

Η διοίκηση του Άρη, λοιπόν, θα συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, μετά την απόκτηση των Χαΐροβιτς, Ντένις, Φαμπιάνο, αλλά και το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ζήσης Σαλιάρης. Γι’ αυτό και οι “κίτρινοι” πιέζουν τον τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Αλεχάντρο Αρίμπας, να δώσει οριστική απάντηση αν έρχεται ή όχι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Επιπλέον, οι διοικούντες τον Άρη θέλουν να προλάβουν να τον δηλώσουν στη λίστα που έχει στείλει ο σύλλογος στην UEFA για τους αγώνες με την Αστάνα. Για να γίνουν όλα αυτά, πάντως, ο παίκτης πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Οβιέδο.

Προπόνηση και αναχώρηση

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό, την Τρίτη η ομάδα θα κάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο». Μετά το πέρας της προπόνησης, η αποστολή θα πετάξει για το Καζακστάν, για το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα, με πτήση τσάρτερ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκεί οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν την Τετάρτη (21/7), στην «Astana Arena» την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή στο πρώτο τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Άρη, Απόστολου Μάντζιου και ενός ποδοσφαιριστή.

Εισιτήρια για τον επαναληπτικό

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την Τρίτη (20/7) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Αστάνα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00-15:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ.

Για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ           1, 3, 4, 5          15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             2                      25 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             9                      35 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             7                      50 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             VIP                  100 ΕΥΡΩ

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για τους ανήλικους μέχρι 15 ετών το ποσοστό εισιτηρίων που μπορεί να διατεθεί -σύμφωνα με την ΚΥΑ- ανέρχεται στο 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών.

Στις 16/07 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών, ωστόσο η απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ δεν επιτρέπει την παρουσία τους στον αγώνα.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου στη θέση τους έως και την Πέμπτη (22/07).

Σύμφωνα με την ΚΥΑ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

Δεδομένου ότι θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, στην μετά covid εποχή, για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες νωρίτερα (18:30) πριν τη σέντρα του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι για να προμηθευτούν το εισιτήριο του αγώνα θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί την «Κάρτα Φιλάθλου».

Θα είναι για όλους μας μια πρωτόγνωρη διαδικασία, αλλά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι βέβαιη πως με την αγαστή συνεργασία και καλή διάθεση όλων των πλευρών θα κυλήσουν τα πάντα ομαλά στην επιστροφή στο… σπίτι μας μετά από 17, περίπου, μήνες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.