Ολυμπιακός: “Στην Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα, ανταλλαγή με Έντουαρντς!”

Στην Πορτογαλία περιμένουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας τον Τιάγκο Σίλβα να ενσωματωθεί στην Γκιμαράες. Πως εμπλέκεται η περίπτωση του Μάρκους Έντουαρντς.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο τοπικός τύπος της Γκιμαράες έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Βιτόρια για την απόκτηση του Μάρκους Έντουαρντς και ταυτόχρονη παραχώρησητου Πέπε και του Τιάγκο Σίλβα. Ο νεαρός μέσος φαίνεται πως έχει προκριθεί από το “ερυθρόλευκο” scouting ως μια επιλογή για τα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Οι Ίβηρες ρεπόρτερ επιστρέφουν σήμερα με την A Bola ν’ αναφέρει πως στην Γκιμαράες θεωρούν δεδομένη τη μετακόμιση του Τιάγκο Σίλβα στην Πορτογαλία, ενώ “κύμα” από tweets υπογραμμίζουν πως το συγκεκριμένο σενάριο εμπλέκεται με τα ανταλλάγματα από πλευράς Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκους Έντουαρντς.

Στην ομάδα του Πειραιά είναι δεδομένο πως ο Σίλβα δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς δεν κατάφερε να τοποθετήσει τον εαυτό του στο κάδρο του ρόστερ, με την παρουσία του στην προετοιμασία. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Σίλβα χωρίς έμψυχα ή υλικά ανταλλάγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.