Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς δε θα… φορεθεί μόνο καλοκαίρι

Ποιοι είναι οι παράγοντες που οδήγησαν στην εξαιρετική εκκίνηση του Ραντζέλοβιτς στη φετινή σεζόν.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν και τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν με τη Νέφτσι Μπακού αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό για τον 23χρονο μέσο. Στην προετοιμασία της σεζόν 2018-2019 ο Ραντζέλοβιτς είχε μπει το ίδιο δυναμικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού ερχόμενος “από το πουθενά” και είχε πρωταγωνιστήσει στα προκριματικά του Champions League. Στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020 ήταν ο MVP στον τελικό κυπέλλου του περασμένου Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ωστόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. 

Για να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο ο Ραντζέλοβιτς λειτούργησαν προς όφελος του διάφοροι παράγοντες εντός της πειραϊκής ΠΑΕ. Αρχικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναγνώρισε πως το ταλέντο του μπορεί να εξελιχθεί και να αποδώσει περισσότερους καρπούς, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, αν και δεν είχε κάνει τη διαφορά με τα “ερυθρόλευκα”.

Φυσικά καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να στηρίζει έμπρακτα τον Ραντζέλοβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει με τον τρόπο του ταρακουνήσει τον Ραντζέλοβιτς κατά περιόδους και η αναγέννηση του Σέρβου φέρει και την υπογραφή του Μαρτίνς

Ο Ραντζέλοβιτς στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού είναι κοντά σε μια πολύ καλή επιρροή.  Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι ένας από τους πιο συγκεντρωμένους επαγγελματίες των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από του Ρέντη, δίνοντας χρόνο και σημασία σε όλα τα παρελκόμενα στοιχεία της προπόνησης. Η πολύ καλή παρέα που κάνει ο Σεμέδο με τον Ραντζέλοβιτς, έχει ως αποτέλεσμα και ο Σέρβος να κάνει… υπερωρίες στου Ρέντη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.