ΠΑΟΚ-Σαρλερουά 2-0: Νίκη με Ολιβέιρα και Μουργκ

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από Ολιβέιρα και Μουργκ, ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Σαρλεροά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ολλανδία

Ο Νέλσον Ολιβέιρα άνοιξε λογαριασμό με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (47’) για το 1-0 του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σαρλερουά. Ο Μουργκ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ολιβέιρα σκόραρε με ωραίο εναέριο σουτ. Ο Μουργκ στο 89’ έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. 

Για τον ΠΑΟΚ ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία και τρίτο συνολικό καθώς είχε γίνει και το παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στην Τούμπα. Στο παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου (όπως και με την Αϊντχόφεν) χρησιμοποίησε δύο εντεκάδες, από μία σε κάθε ημίχρονο, χωρίς να αλλάξει τον σχηματισμό. 

Στο πρώτο μέρος, τερματοφύλακας ήταν ο Πασχαλάκης, δεξιός μπακ ο Ροντρίγο, αριστερός ο Βιεϊρίνια. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Βαρέλα με τον κρέσπο και αμυντικοί χάφ ο Εσίτι με τον Σβαμπ. Ο Ζίβκοβιτς και ο Ουάρντα ήταν στις πτέρυγες και ο Καγκάβα ήταν ο επιτελικός μέσος πίσω από τον Σφιντέρκι.

Ευκαιρίες με Ζίβκοβιτς

Στο διάστημα του πρώτου μέρος ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τον Ζίβκοβιτς να ανοίξει το σκορ. Στο 27’ ο Ουάρντα βρήκε τον Ζίβκοβιτς που δεν μπόρεσε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια από τη μικρή περιοχή. Στο 44’ ο Ζίβκοβιτς σούταρε, ο Κόφι, τερματοφύλακας της Σαρλερουά έδιωξε.

Τα πλάνα στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Ζίβκοβιτς στην εστία. Ο Μιχάι με τον Μιχαϊλίδη ήταν κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιός μπακ ο Τέιλορ και αριστερός ο Περέιρα. Τσιγγάρας και Νινούα ήταν το δίδυμο των μέσων. Μουργκ και Τζόλης ήταν στις πτέρυγες, ο Βρακάς επιτελικός μέσος και ο Ολιβέιρα επιθετικός.

Στο β’ μέρος ο Ζίβκοβιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 65′ και στο 72′ σε προσπάθειες Ριμπέιρο και Ζιλέ αντίστοιχα.

Στο 82′ ο Λάμπρου πήρε τη θέση του Τζόλη που αποχώρησε με ενοχλήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.