ΑΕΚ: Στην Ιταλία ο Νεντελτσιάρου, κλείνει στη Κροτόνε

Ο Ρουμάνος αμυντικός θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ιταλία με την ΑΕΚ να λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό από τη πώληση του

Σε συμφωνία με την Κροτόνε για τη παραχώρηση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου έχει έρθει η ΑΕΚ. Η “Ένωση”, είναι πιθανό να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ και φυσικά θα αποκτήσει τη δυνατότητα να πάρει έναν καλό αμυντικό με ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει αναγκαίο.

Συγκεκριμένα, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους. Για την ακρίβεια όμως, η ΑΕΚ θα εισπράξει 1.200.000 ευρώ και αν η Κροτόνε ανέβει στη πρώτη κατηγορία της χώρας, θα λάβει αλλά 500.000. Ο Νεντελτσιάρου έχει ταξιδέψει ήδη στην Ιταλία για να κλείσει η μεταγραφή του και έχει περάσει με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ τρέχει το ζήτημα του αντικαταστάτη του με το όνομα του Βράνιες να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νεντελτσιάρου πουλήθηκε με τα τετραπλάσια λεφτά σε σχέση με εκείνα που αποκτήθηκε από την ελληνική ομάδα, κάτι που συμβαίνει πως εν τέλει η ΑΕΚ βγαίνει κερδισμένη από τη συγκεκριμένη υπόθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.