ΑΕΚ: Στα γραφεία για Αραούχο ο Μελισσανίδης

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να είναι παρών στις υπογραφές και στην ανακοίνωση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί την ποδοσφαιρική… καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ τη στιγμή που ο “Τσίνο” θα υπέγραφε το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο Αργεντινός επιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά και τον Αραούχο να αποδεικνύει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μάλιστα, ο Σέρχιο Αραούχο έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως νιώθει το σώμα του στην καλύτερη κατάσταση από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

ΑΕΚ και “Τσίνο” θα υπογράψουν σύντομα το συμβόλαιο συνεργασίας και οι δύο πλευρές θα πορευθούν, εκτός απροόπτου χέρι-χέρι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κάτι που θα γίνει και επίσημο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Λας Πάλμας.

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία, εκτός του Αραούχο, έχει να κάνει τόσο με το φιλικό παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού, όσο και με το γεγονός ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να ενημερωθεί για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.