Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Γκολάρες εναντίον δοκαριών (vids)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Άρη σε φιλικό ματς στο Φάληρο. Δύο δοκάρια οι κίτρινοι, εκπληκτικά γκολ οι Πειραιώτες με Καμαρά, Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Άρη στην πρόβα τζενεράρε εν όψει της νέας σεζόν με πολύ όμορφα γκολ από Καμαρά, Εμβιλά και του MVP Ραντζέλοβιτς. Δύο δοκάρια είχαν οι Θεσσαλονικείς με Σάσα και Γκάμα.

Πως έπαιξαν

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με 4-3-3 και τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά στον άξονα, τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην επίθεση . 

O Ακης Μάντζιος επέλεξε τον Ντενίς κάτω από τα γκολπόστ, τους Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Σούντγκρεν στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σάσα, Ματίγια στον άξονα, τους Γκάμα, Ματέο Γκαρσία στα άκρα και τον Μπερτόλιο πίσω από τον Μαντσίνι στην κορυφή. 

Τα γκολ ο Ολυμπιακός, τα δοκάρια ο Άρης

Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή και τις ανισορροπίες στην άμυνα, για να απειλήσει. Μάλιστα οι “κίτρινοι” είχαν πέντε τελικές, ωστόσο καμία απ’ αυτές δεν ήταν στην εστία και ως εκ τούτου έμειναν στο “μηδέν”. Απεναντίας ο Ολυμπιακός έφτασε σε δύο γκολ με τους Καμαρά (37′) και Εμβιλά (42′).

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά αναζητώντας το γκολ. Στο 16′ ο Μπρούνο Γκάμα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπεναλουάν πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης είχε το πρώτο δοκάρι. Ο Γκαρσία άνοιξε στον ελεύθερο χώρο και δεξιά στον Μαντσίνι, εκείνος έκοψε στην περιοχή και ο αφύλακτος Σάσα σούταρε με δύναμη, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.


H ομάδα του Άκη Μάντζιου εμφανίστηκε ικανότατη να χτυπήσει σε ανοικτό γήπεδο και στο 30ο λεπτό είχε νέο οριζόντιο δοκάρι. Ο Γκάμα είχε την ευκαιρία να σουτάρει αφύλακτος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού μετά τη σέντρα του Σάκιτς από αριστερά και το στρώσιμο του Μαντσίνι.

O Ολυμπιακός ήταν ουσιαστικός σκοράροντας πρώτη φορά στο 37′. Ο Ραντζελοβιτς εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χώρο από δεξιά και σέντραρε γλυκά στην περιοχή για να βρει αφύλακτο τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα με κεφαλιά έγραψε το 1-0!

Με ακόμα έναν αμυντικό χαφ σκόραρε ο Ολυμπιακός στο 42′. Ο Ελ Αραμπί από τα όρια της περιοχής και δεξιά, έβγαλε απίθανη παράλληλη μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο και ο Γιάν Εμβιλα σούταρε άμεσα και σκόραρε για το 2-0.

Ικανοποίησαν οι αλλαγές

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Κένι Λαλά και ο Αχμέντ Χασάν στο ματς, αποχώρησαν οι Ανδρούτσος, Μαντί Καμαρά και Μασούρας. Από πλευράς Άρη ο Κουέστα μπήκε στο ματς στη θέση του Ντένις. Στο 55′ ο Μάντζιος έριξε στο ματς τους Μπρούνο, Μήτρογλου και Τζέγκο. Έφυγαν οι Μπερτόλιο, Ματίγια και Γκάμα.

Ο Άρης ξεκίνησε ξανά με φάση στο δεύτερο μέρος. Στο 59′ ο Σάκιτς σέντραρε παράλληλα από αριστερά και ο Μήτρογλου εκτέλεσε μπροστά από τον Σεμέδο και τον Τζολάκη! Επέμβαση του νεαρού πορτιέρε.

O Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε περισσότερο στο σχήμα του Ολυμπιακού με νέα τριπλή αλλαγή. Στο 65′ Ελ Αραμπί, Σεμέδο και Μπουχαλάκης αποχώρησαν, Κούντε, Βρουσάι και Μπα πέρασαν στο ματς. Ήταν η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση του Μπα με τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του στις αρχές του Απρίλη. 

Το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό ωστόσο ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τον δρόμο για τα δίκτυα. Στο 78′ ο Πιέρ Κούντε, έκανε σπουδαία ενέργεια από τον άξονα, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος σκόραρε για το 3-0.

Στο 78′ ο Μαρτίνς ανακάτεψε πάλι την τράπουλα. Στο ματς πέρασαν οι Τσούμιτς, Σουρλής και Αβραάμ, έφυγαν Σωκράτης, Ραντζέλοβιτς και Εμβιλά. Στο 91′ ο Άρης είχε ευκαιρία με τον Μήτρογλου ύστερα από πάσα του Μπρούνο. Ο Τζολάκης απεκρουσε το σουτ του πρώην ερυθρόλευκου φορ. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Σεμέδο (65′ Ουσεϊνού Μπα), Παπασταθόπουλος (79′ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79′ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65′ Κούντε), Καμαρά (46′ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (79′ Τσούμιτς), Μασούρας (46′ Αγκιμπού), Αραμπί (65′ Βρουσάι).

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Ντένις (46′ Κουέστα), Σάκιτς, Μπεναλουάν (82′ Ασλανίδης), Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια (55′ Τζέγκο), Ματέο Γκαρσία (69′ Γκάνεα), Γκάμα (55′ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (55′ Μπρούνο), Μαντσίνι (69′ Μάνος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.