Πέρεθ: Αποχαιρέτησε τη Λεγκανές με ένα ξεχωριστό μήνυμα

Το δικό του «ευχαριστώ» και «αντίο» στην πρώην ομάδα του, την Λεγκανές, είπε ο Ρούμπεν Πέρεθ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από το “Τριφύλλι”. Ο 32χρονος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έστειλε το δικό του “αντίο” στην Λεγκανές επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη συμφωνία του με την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σε όλους, ήρθε η στιγμή που δεν φανταζόμουν ποτέ. Μετά από πέντε χρόνια, ήρθε η ώρα να πω το αντίο. Αισθάνομαι τυχερός που μπορώ να πω ότι υπερασπίστηκα αυτή τη φανέλα. Το έκανα με υπερηφάνεια, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Σήμερα, θυμάμαι όλες εκείνες τις στιγμές που έχω ζήσει στα χρόνια που ήμουν επαγγελματίας και σας διαβεβαιώνω ότι λάτρεψα αυτή τη φανέλα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ούτε θέλω να υποτιμίσω κάποια από τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Είναι αδύνατο να το κάνω για καθέναν ξεχωριστά.

Θα ήθελα να πω λίγα λόγια και για τους οπαδούς της ομάδας. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η επαφή, μου αρέσει να σέβομαι τους ανθρώπους. Σήμερα μπορώ να πω ότι η αντιμετώπιση που είχα ήταν παραδειγματική. Ντρέπομαι που δεν μπορώ να σας αποχαιρετίσω στο γήπεδο, να είναι γεμάτο και να γιορτάσουμε μία νίκη.

Θα σας υποστηρίζω για πάντα.
Σας αγαπώ!

Ρούμπεν Πέρεθ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.