Ολυμπιακός: Η Αυστρία δείχνει… ενδεκάδα

Ποια είναι η προσέγγιση του Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό με τη Γαλατασαράι και οι σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί την Τρίτη 13 Ιουλίου (21.15, NS1HD) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” απέναντι στη Γαλατασαράι στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν με μια εκ των Νέφτσι ή Δυναμό Τιφλίδας (η Νέφτσι έχει προβάδισμα μετά το 2-1 μέσα στη Γεωργία) στις 21 Ιουλίου (με τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια Novasports). Το συγκεκριμένο φιλικό θα έχει έντονο φορτισμένο συγκινησιακό χαρακτήρα, καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα επιστρέψει σε γνωστά μέρη, σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις μετά τον ατυχή τραυματισμό του στα μάτια.

Βέβαια για τον Πέδρο Μαρτίνς το φιλικό με την τουρκική ομάδα θα αποτελέσει κρας τεστ για το επερχόμενο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ως εκ τούτου ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει μια ενδεκάδα, που θα είναι σε μεγάλο βαθμό εφάμιλλη με τα πρώτα ματς των προκριματικών του Champions League. Μετά απ’ όσα είδαμε επί αυστριακού εδάφους στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και όσα προκύπτουν μετά τον… επαναπατρισμό της αποστολής στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Μαρτίνς έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στον κορμό στον οποίο θα στηριχθεί στο πρώτο στάδιο της σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν ο Τζολάκης θα πάρει γάντια βασικού, στην άμυνα θα βρεθούν οι Λαλά, Σωκράτης, Σεμέδο και Ρεάμπτσιουκ, στη μεσαία γραμμή θα επιχειρήσουν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Εμβιλά, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.