Βόλος: O Μπέος για κεντρική διαχείρηση και… λυκοφιλίες

Η τοποθέτησή του και για τους Άρη, ΠΑΟΚ, Ολιβέιρα και Δουβίκα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 μίλησε ο ισχυρός άντρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κεντρική διαχείρηση που επιθυμεί και τις… λυκοφιλίες!

Αναλυτικά:

Για τον Άρη:

«Ο Άρης έχει κάνει καμία μεταγραφή μέχρι τώρα; Γιατί εγώ μαθαίνω ότι βγαίνει απόφαση με απαγόρευση μεταγραφών με τα όσα προκύπτουν. Αυτά τα άκουσα προχθές, ότι δεν έχει καθαρογραφθεί η απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Θόδωρος θα βρει λύση, γιατί δεν φταίει γι’ αυτό».

Για τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα:

«Έχω πει ξανά, ότι με τον ΠΑΟΚ και με την οικογένεια Σαββίδη, έχω καλές σχέσεις και δεν θέλω να πάρω θέση για τον Ολιβέιρα, γιατί βλέπω διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, δεν έφτασε το ταβάνι του στην ΑΕΚ, αλλά στον ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα το πως το βλέπει ο καθένας. Δεν υπάρχουν μεταγραφές με στόχο την επικοινωνία, αλλά με βάση την ουσία. Στην Ελλάδα δεν έχουν καταλάβει πως ο προπονητής είναι για να προπονεί και όχι για να ψάχνει παίκτες. Λέει θέλω ένα δεξί μπακ και του τον φέρνουν. Στον Βόλο έχω εγώ την απόλυτη ευθύνη, αλλά αναφορικά με τον Ολιβέιρα, τα νούμερα που ακούγονται είναι τρελά».

Για τον Δουβίκα:

«Για τον Δουβίκα, εγώ είχα συμφωνήσει με την ομάδα αλλά δεν μπόρεσε να πάει το παιδί. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος οργανισμός, αλλά αν οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπόρεσαν να πείσουν ένα 21χρονο παιδί να έρθει στην ομάδα, εγώ τι να κάνω;».

Για τα τηλεοπτικά:

«Χωρίς την κεντρική διαχείριση, ο ένας παίρνει τα πολλά και οι άλλοι… Η Ελλάδα βρίσκεται στην 20ή θέση στη λίστα της UEFA. Οι 19 χώρες από πάνω έχουν κεντρική διαχείριση, το ίδιο και οι ομάδες μέχρι την 25η, στην Ελλάδα όμως όχι! Για να δεχθείς τα όσα συμβαίνουν, πρέπει να είσαι ανώμαλος, εγώ δεν είμαι και αντιδρώ!

Πως ρε μάγκα εσύ θα δείξεις το σήμα του Βόλου αν δεν έχεις συμφωνήσει; Εγώ πέρσι πήρα 1.5 εκατομμύριο με τα μπόνους, εγώ θέλω το 1 εκατομμύριο, αλλά να έχουμε κεντρική διαχείριση. Δεν θέλουμε να πάρουμε κάτι που δεν μας αξίζει, αλλά δεν είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι ντροπή; Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στο τελευταίο σκαλί, ποιος το οδήγησε εδώ; Αφήστε να έχουν και οι άλλες ομάδες φωνή! Εγώ δεν τους φοβάμαι, θα λέω την αλήθεια, τέρμα οι λυκοφιλίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.