ΑΕΚ: Τελειώνει με Λε Ταλέκ, Αραούχο

Νταμιάν Λε Ταλέκ και Σέρχιο Αραούχο θα αποτελέσουν τα επόμενα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, με τις ανακοινώσεις να είναι... προ των πυλών.

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα για την ΑΕΚ, ενώ την Πέμπτη έφτασε στην ελληνική πρωτεύουσα και ο εκπρόσωπος της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να κλείσει τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος πέρασε ήδη τα εργομετρικά τεστ για λογαριασμό της Ένωσης και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί το βράδυ της Πέμπτης.

Εάν τα αποτελέσματα βγουν εγκαίρως και η ΑΕΚ προλάβει τις διαδικασίες τότε δεν αποκλείεται μέσα στην Πέμπτη να υπάρξει και η επίσημη “κιτρινόμαυρη” ανακοίνωση με τον Λε Ταλέκ να υπογράφει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Διαφορετικά τα… επίσημα πηγαίνουν για Παρασκευή.

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Λε Ταλέκ, ένα εξάρι… στόπερ, την Τετάρτη το βράδυ έμεινε μαζί με τον αδερφό του στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί την αποστολή της ΑΕΚ.

AEK για Αραούχο: “Βρισκόμαστε στις τελικές διαπραγματεύσεις”

Όπως γράψαμε και την Τετάρτη, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα εκπροσωπώντας την Λας Πάλμας προκειμένου να κλείσει θετικά το deal με την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ.

Έτοιμος να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Σέρχιο Αραούχο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι Ισπανοί ανέφεραν πως η συμφωνία των δύο πλευρών θα κλείσει στο 1,7 εκατ. ευρώ με τον Αραούχο να βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Οι δύο πλευρές πάντως βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Όπως και να ‘χει, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την επιστροφή της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής και την επανέναρξη των προπονήσεων την Δευτέρα θα έχει στη διάθεσή του δύο ακόμα σημαντικούς παίκτες όχι για το ρόστερ, αλλά για την ενδεκάδα της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.