Άρης: “Εμφανώς βελτιωμένος με τη Λοκομοτίβ” (vid)

Το σχόλιο των απεσταλμένων των καναλιών Novasports και του Novasports.gr, Ευγένη Δαδαλιάρα και Γιάννη Πάγκου για την εμφάνιση και τη νίκη του Αρη στο παιχνίδι με την Κυπελλούχο Ρωσίας, Λοκομοτίβ Μόσχας

Ο Άρης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι -στα φιλικά προετοιμασίας- απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στη φιλική αναμέτρηση με την Κυπελλούχο Ρωσίας, η ομάδα του Ακη Μάντζιου ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε πολλούς τομείς. Συνδύασε και με νίκη αυτή την καλή εμφάνιση.

Βέβαια, στα φιλικά προετοιμασίας, το αποτέλεσμα πολλές φορές περνάει σε δεύτερη μοίρα, σίγουρα όμως το ότι ο Άρης και σε αυτό το κομμάτι έβγαλε αντίδραση (βρέθηκε πίσω στο σκορ) μπαίνει στην εικόνα της αναμέτρησης. 

Η Λοκομοτίβ Μόσχας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίμπους στο 4ο λεπτό. Ο Άρης απάντησε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Με σκόρερς τον Γκαρσία και τον Γκάμα και πήρε τη νίκη. 

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου με “όπλο” την πίεση ψηλά, κέρδιζε κατοχές και ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Θα μπορούσε να κάνει κι άλλες ευκαιρίες και να πετύχει κι άλλα γκολ αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική πάσα ή στην τελική προσπάθεια. Μεταξύ άλλων, ήταν ένα παιχνίδι που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Άρη, ο 34χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Ντένις.

Στα καλά νέα για τον Άρη ήταν, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

-Το πρώτο παιχνίδι που άρχισε βασικός ο Σάσα.

-Η επιστροφή του Σούντγκρεν στο αρχικό σχήμα.

-Το πρώτο παιχνίδι του Τζέγκο, μετά από περίπου δύο μήνες από τον τραυματισμό του. Ο Αυστραλός μπήκε ως αλλαγή και πήρε χρόνο συμμετοχής. 

Δείτε το video με το σχόλιο των απεσταλμένων των καναλιών Novasports και του Novasports.gr, Ευγένη Δαδαλιάρα και Γιάννη Πάγκου για την εμφάνιση και τη νίκη του Αρη στο παιχνίδι με την Κυπελλούχο Ρωσίας, Λοκομοτίβ Μόσχας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.