Άρης: Η κυπελλούχος Λοκομοτίβ, το “παρά λίγο” CHL και ο coach Νίκολιτς

Η ταυτότητα της Λοκομοτίβ Μόσχας της αντιπάλου του Άρη στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας (7/7, 20:00, Novasports3 HD) για την ομάδα του Άρη

Ο Άρης ολοκληρώνει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με το παιχνίδι (7/7, 20:00) με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ένα παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας από το Novasports3 HD. 

Είναι ένα ακόμη δυνατό φιλικό, έτσι όπως το είχε ζητήσει και ο Ακης Μάντζιος, με αντίπαλο την Κυπελλούχο Ρωσίας, μία ομάδα που έχασε στο “παρά ένα” την έξοδό της στο Champions League. 

Πιο συγκεκριμένα, η Λοκομοτίβ Μόσχας τερμάτισε στην τρίτη θέση του ρωσικού Πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν στο -9 από την πρωταθλήτρια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και στο -1 από τη Σπαρτάκ Μόσχας που πήρε τη δεύτερη θέση. 

Την τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου Πρωταθλήματος, η Λοκομοτίβ Μόσχας νίκησε με 1-0 την Ουράλ, με τη Σπαρτάκ Μόσχας να παίρνει βαθμό ισοπαλίας (2-2) εκτός έδρας με την Τέρεκ Γκρόζνι σε ένα παιχνίδι που η Σπαρτάκ Μόσχας ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 και ισοφάρισε στο 82’. Με τον βαθμό της ισοπαλίας τερμάτισε στο +1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και πήρε την έξοδο στο Champions League. 

Προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας (σχετική η φωτογραφία) είναι ο 42χρονος, Μάρκο Νίκολιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είναι στη Λοκομοτίβ από τον Ιούνιο του 2020 και μπαίνει τώρα στη δεύτερη σεζόν. Πριν από τη ρωσική ομάδα, ήταν για ενάμιση χρόνο στη Βίντι και έπαιξε αντίπαλος και με ΑΕΚ και με ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. 

Η Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά τη διακοπή του χειμώνα, στα 11 παιχνίδια Πρωταθλήματος από τον Φεβρουάριο και μετά, έκανε 9 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (6-1) από την Πρωταθλήτρια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. 

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει 3 Πρωταθλήματα στην ιστορία της με το πιο πρόσφατο να είναι το 2018. Έχει 11 Κύπελλα. Ο Ιούλιος είναι ο γενέθλιος μήνας της. Ιδρύθηκε στις 23 Ιουλίου 1922, πριν από 99 χρόνια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.