Άρης: Ώρα απαντήσεων στα μεταγραφικά

Τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις Λέμος, Μίνιο και Τουρκμέν στον Άρη

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει βάλει προτεραιότητα στη μετεγγραφική του αναζήτηση την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Δεν είναι η μόνη θέση στην οποία ο Άρης θέλει να πάρει παίκτη αλλά τώρα είναι το Νο1 ζητούμενο. 

Η σχετική λίστα έχει αρκετές περιπτώσεις, κάποια ονόματα όμως ξεχωρίζουν. Όπως επίσης, στη μετεγγραφιή αναζήτησή του Άρη προέκυψε και περίπτωση αριστερού μπακ, του Μίνιο, που δεν διαψεύδεται από τους ανθρώπους του Άρη. 

Πιο συγκεκριμένα…

Μαουρίσιο Λέμος: Ο 25χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός έχει αρχίσει προετοιμασία με τη Φενέρμπαχτσε στην οποία ανήκει. Η τουρκική ομάδα συζητά περίπτωση δανεισμού ή παραχώρησής του, μιας και είναι εκτός σχεδίων. Ο Άρης περιμένει τις εξελίξεις. 

Χουσεϊν Τουρκμέν: Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αρχίσει προετοιμασία με την Τραμπζονσπόρ. Ο Άρης έχει ασχοληθεί εδώ και καιρό με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για την περίπτωση του δανεισμού του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη περίπτωση δυσκολεύει μιας και όπως φαίνεται η Τραμπζονσπόρ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. 

Χουάν Σάντσες Μίνιο: Είναι 31χρονος αριστερός μπακ που ανήκει στην Εστουδιάντες. Ο Άρης ενδιαφέρεται για αυτόν, είναι δύσκολη περίπτωση, οι συζητήσεις συνεχίζονται. 

Προφανώς και οι συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν είναι οι μοναδικές που απασχολούν τον Άρη. Στα μετεγγραφικά αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.