Αντβέρπ-ΑΕΚ 0-2: Βελτιωμένη επιθετικά και αμυντικά (vids)

Αισθητά βελτιωμένη και με μεγαλύτερη φρεσκάδα η ΑΕΚ, επικράτησε 2-0 της Αντβέρπ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας. Νεντελτσιάρου και Αλμπάνης οι σκόρερ.

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς κόντρα στη Φέγενορντ και πήρα τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Αντβέρπ.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μάνταλος έχασε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την Ένωση, οι παίκτες της οποίας πίεζαν ψηλά τους αντιπάλους τους και την ίδια στιγμή είχαν εξαιρετική αλληλοκάλυψη στα μετόπισθεν.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 0-0, όμως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην εκπνοή όμως ο Ανσαριφάρντ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων μετά την προβολή του Σιμάνσκι υπεδείχθη ορθώς σε θέση off side.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Αντβέρπ άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα της, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που παρέμεινε σχεδόν ίδια, κάτι που την έκανε περισσότερο επικίνδυνη επιθετικά.

Μάλιστα στο 48′ είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Λόπες με μια έξυπνη προωθημένη μπαλιά έβγαλε τον Αλμπάνη τετ-α-τετ, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπεϊρανβάντ, που είχε περάσει αλλαγή κάτω από την εστία της βελγικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλόγεβιτς διατήρησε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα, με την ΑΕΚ να είναι περισσότερο επικίνδυνη επιθετικά. Μάλιστα, στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από ωραία ομαδική συνεργασία ο Πέτρος Μάνταλος πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Νεντελτσιάρου, ο οποίος από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ.

Η Ένωση συνέχισε να πιέζει και να είναι επικίνδυνη και στο 66′ διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Σιμάνσκι βρήκε τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Αλμπάνη για να πετύχει αυτός το 0-2.

Από το 70′ και έπειτα, ο Μιλόγεβιτς άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα βάζοντας παίκτες ακόμα και σε θέσεις που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά, όπως ο Ραντόνια που έπαιξε στόπερ κάτι που δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα της ΑΕΚ για να τελειώσει το ματς στο 2-0.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Τσιντώτας (75′ Γκίνης), Λόπες, Τζαβέλλας (75′ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου (70′ Ραντόνια), Μπακάκης (75′ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (75′ Ρουκουνάκης), Μάνταλος (75′ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (80′ Μαχαίρας), Λιβάι Γκαρσία (60′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (80′ Χριστόπουλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.