Λάτσι: “Επιστρέφω σε 1,5 μήνα”

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε σε μέσο της Σλοβενίας για την πορεία του στην ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε πότε επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε σε μέσο της Σλοβενίας και συγκεκριμένα στο “nogomania.com” για την πορεία του στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του μετά τον τραυματισμό του. Ο συντάκτης της συνέντευξης επέλεξε ως τίτλο “ο γίγαντας της Ελλάδας ΑΕΚ συνεχίζει να βλέπει τον Λάτσι σαν πρότζεκτ”. O Λάτσι μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον νέο τεχνικό της Ένωσης Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στη δράση σε 1,5 μήνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Δυστυχώς ήρθε τραυματισμός και θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να επιστρέψω. Είναικρίμα. Προπονούμουνκαλάκαιέπαιζα. Τώρα πρέπει να σταματήσω και μετά να προετοιμαστώ ξανά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα. Νέοι παίκτες έχουν έρθει. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και οι οπαδοί περιμένουν επιτυχίες. Για παράδειγμα η είσοδος στους ομίλους του Conferenceδεν είναι αρκετή. Πιστεύω ότι θα έχω κι άλλες ευκαιρίες τις οποίες φυσικά πρέπει να κερδίσω”.

Για το μέλλον του είπε:

“Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Όταν μου είπαν να ανανεώσουμε το συμβόλαιο δεν είχα και πολλά να σκεφτώ. Δενδίστασακαθόλου. Είναι πολύ όμορφα στην Ελλάδα. Τον περασμένο χρόνο με την επιδημία έμεινα για περίπου δύο μήνες μόνος μου αλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Μου αρέσει το ταμπεραμέντο των Ελλήνων και πώς βιώνουν το ποδόσφαιρο. Πόσο παθιασμένοι είναι. Το επίπεδο γενικότερα είναι υψηλό και αυτό είναι καλό για την εξέλιξη μου“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.