Λόπεθ: “Να χτίσουμε μια επιθετική ομάδα που θα φτάσει ψηλά”

Ο Άνχελ Λόπεθ παρουσιάστηκε και επίσημα από τους ανθρώπους του Ατρόμητου, με τον νέο τεχνικό να τονίζει ότι θα δημιουργήσει μια επιθετική ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Ο Ατρόμητος έχει γυρίσει σελίδα, ύστερα από μια χρονιά, στην οποία πάλεψε για την παραμονή του στην κατηγορία. Η εποχή Άνχελ Λόπεθ έχει ήδη αρχίσει με τον πρώην τεχνικό του Βόλου να ξεκαθαρίζει στην επίσημη παρουσίαση του, ότι θα “χτίσει” μια επιθετική ομάδα που δε θα φοβάται να χάσει ή να κερδίσει.

Αρχικά ο κόουτς του Ατρόμητου ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του συλλόγου για την ευκαιρία που του δίνουν.

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε εδώ για το καλωσόρισμά μου. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει. Έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλο πάθος για να κατευθύνω την ομάδα να πετύχουμε. Από την πρώτη στιγμή που το κλαμπ επικοινώνησε μαζί μου, ήταν η πρώτη μου επιλογή, είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω στον Ατρόμητο.

Έχουμε έρθει με το επιτελείο μου με κέφι και χαρά. Νομίζω ότι όλοι μαζί, με τους οπαδούς που ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας, να πραγματοποιήσουμε μία χρονιά πολύ όμορφη. Ανανεώνουμε την ομάδα και το ρόστερ, είμαστε χαρούμενοι με τις κινήσεις που έχουμε κάνει. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες σημαντικοί. Νομίζω ότι βάζουμε το πρώτο λιθαράκι για να πετύχουμε. Έχουμε ενέργεια και χαρά για να πετύχουμε», δήλωσε αρχικά ο νέος προπονητής του Ατρόμητου και στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πλάνο της ομάδας και τους στόχους:

«Ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, με την ταυτότητα και το στιλ που θα δώσουμε. Αυτή τη φορά το ρόστερ είναι σε διαδικασία ανασχηματισμού, θα έρθουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε ψηλά στην κατηγορία.

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα επιθετική, ανταγωνιστική που δεν θα περιμένει τον αντίπαλο. Είναι ο στόχος μου να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα βγάζει πάθος δύναμη στο παιχνίδι και θα έχει τη δική της ταυτότητα.

Ό,τι συνέβη πέρυσι είναι παρελθόν, θέλω να χτίσω μία γενναία ομάδα που δεν θα φοβάται να χάσει, όμως θα θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Έχω δουλέψει σε οκτώ χώρες, το πιο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους που έχουν ζήσει στην ομάδα. Το να έχω δίπλα μου μύθους της ομάδας όπως ο Χαβιέ Ούμπιδες, είναι πολύ σημαντικό, μπορούν να μου μεταφέρουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες».

Παράλληλα σχολίασε την προπονητική του πορεία, αλλά και τη δουλειά που έχει κάνει για να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο.

«Για μένα επειδή προπονώ απ’ τα 18 μου, θεωρώ ότι είναι μεγάλη η ευκαιρία που μου δίνεται στον Ατρόμητο, έφτασα με μεγάλο κόπο εδώ και δεν θα την αφήσω, θα την εκμεταλλευτούμε. Όσον αφορά τον στόχο, θα επαναλάβω στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις. Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες, θα δώσουμε τη δική μας μάχη. Σε μία σεζόν έρχονται ωραίες στιγμές, αλλά και άσχημες, αν δεν φύγουμε απ’ την κατεύθυνση μας, θα πετύχουμε».

Τέλος μίλησε για το μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, αλλά και τις επόμενες προσθήκες.

«Πιεζόμαστε στην επίθεση, αριστερά και δεξιά. Σίγουρα περιμένουμε έναν παίκτη στο αμυντικό κομμάτι, περιμένουμε 4-5 παίκτες, ελπίζουμε να έρθουν σημαντικοί παίκτες, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι θέλω να δουλέψω με παίκτες που θέλουν να… φάνε τον κόσμο. Θέλω να συνεργάζομαι με παίκτες που έχουν πείνα και όρεξη να δουλέψουν, όχι με παίκτες που έχουν πετύχει και θέλουν να επανέλθουν ξανά»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.