Ολυμπιακός: Τι βλέπει ο Μαρτίνς στον Μπα (που δεν είδαν οι υπόλοιποι)

Ο Πέδρο Μαρτίνς "στάζει μέλι" για τον Αλγκασίμ Μπα. Ποια είναι τα στοιχεία που ξεχώρισε ο Πορτογάλος.

Ο Αλγκασίμ Μπα έλαβε μέρος σε μικρό κομμάτι της εκτός των συνόρων προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης πριν την αναχώρηση απ’ το Τιρόλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε τον νεαρό 18χρονο, ως μια “ευχάριστη έκπληξη” για το ρόστερ, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, ίσως χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας. 

Ο μέσος από τη Γουινέα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είχε μικρό ρόλο και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, ούτε να κερδίσει πολλά αγωνιστικά λεπτά. Μάλιστα αναχώρησε στα μισά της προετοιμασίας για να διευθετήσει κάποια προσωπικά γραφειοκρατικά ζητήματα κι έτσι δεν πήραμε πολλά δείγματα γραφής του. Από τα έξι ματς πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Βόλφσμπέργκερ και Σάλτσμπουργκ, χωρίς ωστόσο να επιδείξει κάτι ουσιώδες.

Ο Μπα έχει καταφέρει να δεθεί με το υπόλοιπο σύνολο, καθώς προπονείται με την πρώτη ομάδα από το τέλος της προηγούμενης περιόδου. Έτσι ενσωματώθηκε με τη βοήθεια του Μαντί Καμαρά και έγινε κομμάτι της “γαλλικής παροικίας”. Αυτό του έδωσε την άνεση να δείξει γρήγορα πράγματα στον Πέδρο Μαρτίνς άμεσα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει τον Μπα γιατί βλέπει στο πρόσωπό του και στα πρώτα αγωνιστικά στοιχεία, έναν σύγχρονο μεσοεπιθετικό που μπορεί να καλύψει ταυτόχρονα τόσο τη γραμμή κρούσης, όσο και μια θέση στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Δεν είναι τυχαίο που ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε να δει τον συγκεκριμένο ρόλο απ’ όλους τους μέσους οι οποίοι πέρασαν στα “φτερά” από τα ματς της προετοιμασίας.

Στη συνέντευξη – απολογισμό της προετοιμασίας, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να κινηθεί για αντικαταστάτη του Τικίνιο, έχοντας στο πλάνο του, πως προπονητικά μπορεί να καλύψει αυτό το διάστημα με τον Μπα. Mέσω αυτής της διαδικασίας θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το προφίλ του επιθετικού από τη Γουινέα στην ομάδα, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και επίσημα από τους Πειραιώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.