Γκούσταφσον για Σούντγκρεν: “Πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας”

Το τετ-α-τετ που είχε ο Γενς Γκούσταφσον, ο Σουηδός προπονητής της Χάιντουκ μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του Άρη με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν

Ο Ντάνιελ Σούντγκερν και ο Χουλιάν Κουέστα δεν έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Χάιντουκ (έγινε στο Odranci της Σλοβενίας) καθώς προληπτικά έμειναν εκτός και για αποφόρτιση και λόγω μικροενοχλήσεων. 

Ο Σούντγκρεν βρέθηκε πάντως στο γήπεδο που έγινε το παιχνίδι και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης είχε τετ-α-τετ (σχετική η φωτογραφία) με τον Γκούσταφσον.

Εκτός από συμπατριώτες, οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης όταν ο Γκούσταφσον ήταν μέλος του τεχνικού τημ της ομάδας και ο Σούντγκρεν παίκτης της σουηδικής ομάδας. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκούσταφσον μίλησε στο Novasports.gr και για το παιχνίδι αλλά και για τον Σούντγκρεν

Για το παιχνίδι είπε: “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είμαστε και οι δύο στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας που θέλουμε να αναπτύξουμε κάποια πράγματα εν όψει και της επόμενης σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι και ελπίζω να είναι και ο Άρης το ίδιο”.

Για τους τρεις παίκτες (Λιβάγια, Διαμαντάκος, Ζάιρο) που έχει η Χάιντουκ και έχουν παίξει στο ελληνικό Πρωτάθλημα είπε: “Είναι πολύ καλοί παίκτες και οι τρεις. Μου αρέσουν πολύ”. 

Για τον Σούντγκρεν είπε: “Ο Ντάνιελ είναι πρώην παίκτης μου, συνεργαστήκαμε για μικρό χρονικό διάστημα. Δύο Σουηδοί βρεθήκαμε στη Σλοβενία, είναι λογικό να είχαμε μια κουβέντα μετά το παιχνίδι. Ο Ντάνιελ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.