Ολυμπιακός: Εντυπωσίασε ο Μαρτίνς, αλλά ηττήθηκε (vid)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία ολοκληρώθηκε και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δημοσίευσε στιγμές από το φιλικό του Μαρτίνς με τους συνεργάτες του.

Οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά ο Πορτογάλος προπονητής άφησαν για λίγο τη φόρμα τους, φόρεσαν ποδοσφαιρικά παπούτσια και θυμήθηκαν την παλιά τους τέχνη ως ποδοσφαιριστές.

Τεχνικό τιμ και γενικότερα άνθρωπου της ομάδας που βρίσκονταν μαζί στην αποστολή έδωσαν φιλικό 5χ5, με τον Μαρτίνς να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του, αλλά στο τέλος να γνωρίζει την ήττα.

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε κατά τη δεύτερη ημέρα παραμονής στο Στανς της Αυστρίας, όπου έγινε η προετοιμασία, με τον Πέδρο Μαρτίνς, να έχει για συμπαίκτη και τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έπαιζε στο ένα… φτερό και επιδόθηκε σε ντρίμπλες, σουτ, γκολ, δοκάρι, αλλά και αντικανονικό φάουλ που… σήκωνε κίτρινη στον στενό του συνεργάτη στο προπονητικό τιμ, Ρουί Πέδρο Κάστρο.

Η ομάδα του Μαρτίνς τελικά γνώρισε την ήττα από την ομάδα των Αντόνιο Ενρίκες, Ρουί Πέδρο Κάστρο, Λουίς Αντέρο Λόμπο, Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Δούκα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.