Μπακασέτας: “Παίκτης ομάδας ο Τζαβέλλας”

Ο Τάσος Μπακασέτας συνυπήρξε με τον Γιώργο Τζαβέλλα στην Αλάνιασπορ, ενώ και ο ίδιος που έχει περάσει από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ μιλάει για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας από το πρωί της Τετάρτης ανήκει και επίσημα στην ΑΕΚ, με την οποία ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις στην Ολλανδία, έχοντας κιόλας παρακολουθήσει το φιλικό με τη Φίτεσε.

Ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην «Ωρα των Σπορ» αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του Τζαβέλλα, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη κοινή τους θητεία σε Αλάνιασπορ και Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας για τον Γιώργο Τζαβέλλα:

«Είναι ένας πολύ σταθερός ποδοσφαιριστής. Σταθερός σε απόδοση. Επίσης είναι αυτό που λέμε παίκτης – ομάδας. Βάζει πάντα την ομάδα και τον τρόπο που θα λειτουργήσει καλύτερα και θα πετύχει πράγματα μέσα στο γήπεδο, πάνω απ’ όλα. Φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσωπικότητα και την βγάζει και μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι της ομάδας. Θα μετρήσει και αυτό στο πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, όπως θα βοηθήσει και η τεράστια εμπειρία που έχει ο Τζαβέλλας. Μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει και μέσα στο γήπεδο αλλά και μέσα στα αποδυτήρια, όπως ο Κονέ στην πρωταθληματική σεζόν».

Καθαρά αγωνιστικά και επειδή τον έχεις ζήσει ως συμπαίκτη και στην εθνική και στην Αλάνιασπορ, πιστεύεις πως μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά και σχηματισμό με τριάδα στο κέντρο της άμυνας και σε σύστημα με δίδυμο στα στόπερ;

«Θεωρώ πως δεν θα έχει καμία διαφορά για τον Τζαβέλλα. Είναι το ίδιο. Και στα δυο συστήματα και στους δυο σχηματισμούς στην άμυνα, μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου πολύ καλά, διότι είναι πολύ γρήγορος στις αντιδράσεις του αλλά και πολύ καλός με την μπάλα, ενώ ξέρει να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι».

Το ξέρεις καλά το περιβάλλον της ΑΕΚ, πιστεύεις πως θα ταιριάξει;

«Νομίζω πως θα ταιριάξει απόλυτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.