Άρης: Χρειάζεται τον Γκαρσία που ξέρει

Ο Άρης δείχνει πόσο χρειάζεται όχι τον Ματέο Γκαρσία με (απλώς) εξάρσεις στο παιχνίδι αλλά τον (δικό του) Ματέο Γκαρσία που ο ίδιος ξέρει, γνωρίζει και τον περιμένει

Ο Ματέο Γκαρσία έχει αφήσει πίσω του μια σεζόν (την προηγούμενη) στην οποία έκανε 31 παιχνίδια με τον Άρη. Από αυτά, τα 22 ήταν βασικός.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 2 γκολ, ένα στο Κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης και ένα στο Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχε καμία ασίστ. 

Το παιχνίδι του χαρακτηρίστηκε μάλλον από εξάρσεις και είναι λίγα τα διαστήματα που μπορεί να θυμηθεί κάποιος που ο Γκαρσία είχε απόδοση σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. 

Είναι φανερό ότι ο Άρης χρειάζεται τον (δικό του) Ματέο Γκαρσία. Τον Αργεντινό που γνώρισε (και έλαμψε αγωνιστικά) τη σεζόν 2018-2019 όταν είχε κάνει 32 παιχνίδια (στα 31 ήταν βασικός) είχε πετύχει 11 γκολ και είχε δώσει και μία ασίστ. Και όχι έναν Ματέο Γκσρσία με (απλώς) εξάρσεις στο παιχνίδι του. 

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περίπου ο ίδιος. Οι επιδόσεις είναι διαφορετικές.

Αν το προηγούμενο καλοκαίρι κάποιος μάνατζερ πρότεινε τον Ματέο Γκαρσία στον Άρη μετά τη σεζόν που είχε με τον Ερυθρό Αστέρα, η συγκεκριμένη πρόταση θα πήγαινε αρκετά πίσω στις επιλογές.

Ο Άρης δεν πήρε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα για αυτή τη σεζόν, ο Άρης πήρε τον Ματέο Γκαρσία γιατί προέταξε την αξία του Αργεντινού που γνώρισε τη σεζόν 2018-2019. Προέταξε και το αγωνιστικό “δέσιμο” που έχουν οι δύο πλευρές και έκλεισε το deal. 

Στο πρώτο φιλικό του Άρη στην προετοιμασία με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Αργεντινός πήγε σε δύο σουτ στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες, ήταν αυτός που πήρε την μπάλα για να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι του Άρη, αυτό που έχασε. 

Το χαμένο πέναλτι δεν είναι το ζητούμενο.

Το ζητούμενο είναι ότι ο Ματέο Γκαρσία θέλει να φωνάξει ότι είναι παρών, ζητώντας και ο ίδιος ένα restart που το ήθελε και την προηγούμενη σεζόν (μετά τον Ερυθρό Αστέρα) αλλά δεν το βρήκε. Είναι βέβαιο ότι έχει διάθεση και το δείχνει στις προπονήσεις.

Είναι από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας κι ενώ την προηγούμενη σεζόν έφτασε τον Οκτώβριο στον Αρη και έκανε το πρώτο του παιχνίδι στις 4 Οκτωβρίου. Και ο Αρης και ο παίκτης περιμένουν τη συνέχεια σε μια συνθήκη που θα τους βγάλει και τους δύο κερδισμένους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.