Γκάμα: “Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά!”

Ο Μπρούνο Γκάμα μετά το χθεσινό (1/7) πρώτο φιλικό του Άρη στη σεζόν, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, έδωσε το στίγμα των σκέψεών του για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι "κίτρινοι" στη συνέχεια

Μερικώς ικανοποιημένος έμεινε ο Μπρούνο Γκάμα από την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του στο χθεσινό (1/7) πρώτο φιλικό του Άρη στη σεζόν, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, στο Σοχάου, στην Αυστρία. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σχετικά με την παρουσία της ομάδας του τόνισε ότι αυτή ήταν καλή, όμως, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.

Στις δηλώσεις που έκανε σχετικά, τόνισε:Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασία και πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Και συνέχισε:Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτά τα φιλικά, για να γίνουμε καλύτεροι. Το ελπίζω. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Χρειαζόμαστε κάποιους νέους παίκτες αλλά έχουμε καλή ομάδα. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε με αρκετά παιδιά από πέρυσι. Θέλουμε περισσότερο κάθε χρόνο και ελπίζω να το πετύχουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.