Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο ειδικός ρόλος του Τικίνιο

Αποστολή Στανς - Αυστρία: Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Δεν είναι μόνο για να βάζει γκολ, ο Μαρτίνς τον προορίζει και για έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Ο Τικίνιο Σοάρες έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο πρώτο διάστημα παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος φορ κατάφερε να καλύψει σε μεγάλο ποσοστό το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και πλέον στο δεύτερο στάδιο στην Αυστρία είναι πιο έτοιμος να ενταχθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τικίνιο πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά με τη Βόλφσμπεργκερ και την Κράσνονταρ και στο πρώτο ματς είχε δοκάρι και γενικότερα θετική παρουσία. 

Θετικό το πρόσημο για τον Τικίνιο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαμογελάει για τη νέα προσθήκη στο ρόστερ έχοντας απόλυτη γνώση των στοιχείων που μπορεί να προσφέρει ο Τικίνιο στο ρόστερ. Εξάλλου ο Μαρτίνς ήταν ο προπονητής που δημιούργησε την υπεραξία του Τικίνιο όταν τον αναβάθμισε από τη Νασιονάλ στην Γκιμαράες, για ν’ ακολουθήσει η μεταγραφή στην Πόρτο και η ποδοσφαιρική απογείωση πριν την περιπέτεια της Κίνας.

O Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε ρόλο στην απογείωση του Τικίνιο. EPA/RODRIGO ANTUNES ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τον Τικίνιο όχι μόνο εξαιτίας της έφεσης στο σκοράρισμα, αλλά και λόγω της διάπλασης και της πληθωρικότητας του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κοντράρει ακόμα και τους πλέον σκληροτραχηλους αμυντικούς. Είναι ένα στοιχείο που δεν χαρακτηρίζει τους Ελ Αραμπί και Χασάν. Έτσι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν σταθερό πυλώνα στις αντίπαλες περιοχές. 

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα στοιχείο που “αθόρυβα” θα ανεβάσει τα ποσοστά κατοχής μπάλας του Ολυμπιακού και θα αυξήσει τους χώρους για τους μεσοεπιθετικούς των πρωταθλητών. Η στατιστική εικόνα των Πειραιωτών, αλλά και η ουσιαστική βελτίωση της κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας μέσω του “project Τικίνιο” είναι ένα από τα στοιχήματα της νέας σεζόν για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και μια νέα πινελιά στην ήδη επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων τριών ετών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.