Λουτσέσκου: «Γνωρίζω ότι πρέπει να κερδίζω, δεν ζητάω ονόματα παικτών»

Για τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές που θα έρθουν μίλησε ο πολύπειρος τεχνικός.

Με συνέντευξή του σε Μέσα της Ρουμανίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε τη δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο του Βορρά και τις βλέψεις που υπάρχουν.

Ακόμη τόνισε πως ζήτησε από τη Διοίκηση ποδοσφαιριστές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα και όχι συγκεκριμένα ονόματα παικτών.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι:

«Ξεκινάμε προπονήσεις. Δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Θα επιστρέψουμε στη βάση μας μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Conference Leagiue. Έχουμε μια καλή ομάδα, φυσικά υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί.

Δεν είμαι ο προπονητής που ζητάει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να δουλέψει. Δούλευα πάντα με την ομάδα σκάουτινγκ ή τον αθλητικό διευθυντή. Εξέφραζα την άποψη μου για το ρόστερ και τις ανάγκες του, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειαζόμαστε και ο σύλλογος μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Δεν ζητάω ονόματα παικτών.

Έχω κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμένα και την ομάδα. Θα είναι τεράστια η πίεση γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως, να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε πριν από δύο χρόνια. Γνωρίζω ότι πρέπει να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω υπάρχουν άλλοι που θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.