Αστέρας: Στη Μίλαν ο Φώτης Ψεύτης (pic)

Η Μίλαν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Φώτη Ψεύτη και ο Αστέρας Τρίπολης καμαρώνει για το δικό του παιδί, που «άνοιξε τα φτερά του».

Πέρσι το καλοκαίρι, ο Αστέρας Τρίπολης παραχώρησε δανεικό στη Μίλαν τον 17χρόνο γκολκίπερ, Φώτη Ψεύτη. Ένα χρόνο μετά ο Έλληνας, εκ Άρτας ορμώμενος νεαρός, έπεισε τους «ροσονέρι» για την αξία του και έτσι ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του.

Οι «κιτρινομπλέ» θα λάβουν περίπου 0,5 εκατομμύριο ευρώ (ξέχωρα του deal για το δανεισμό του παίκτη) και θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντιπροέδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος για τη σπουδαία εξέλιξη: «Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.