Γιάγια Τουρέ: Βρήκε δουλειά στην Τσετσενία αλλά δεν μπορεί να ταξιδέψει!

Μετ’ εμποδίων τα πρώτα προπονητικά βήματα του Γιάγια Τουρέ!

Ο θρυλικός παλαίμαχος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, συμφώνησε προ ημερών να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της ρωσικής Αχμάτ Γκρόζνι.

Ο 38χρονος πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, επιχείρησε να ταξιδέψει για την Τσετσενία την Κυριακή, όμως συνάντησε γραφειοκρατικά εμπόδια.

Συγκεκριμένα, η ρωσική πρεσβεία στην Ακτή Ελεφαντοστού αρνήθηκε να του χορηγήσει βίζα  για εργασία στη Ρωσία, λόγω του γεγονότος ότι η αίτηση για έγινε με το αγγλικό του διαβατήριο.

Το θέμα αποκάλυψε στα ρωσικά ΜΜΕ ο…γνωστός και μη εξαιρετέος εκπρόσωπος του Τουρέ Νμίτρι Σέλουκ, ο οποίος κατακεραύνωσε τους υπαλλήλους της πρεσβείας.

«Καταλαβαίνω ότι ο κάθε απλός στρατιώτης πιστεύει ότι είναι στρατηγός. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας, που κάθονται όλη μέρα και σκουπίζουν τα παντελόνια τους, λένε στον Γιάγια Τουρέ, τον διασημότερο ποδοσφαιριστή στην Αφρική και έναν από τους πιο διάσημους ανθρώπους στη χώρα ότι δεν γίνεται να του χορηγηθεί βίζα επειδή έχει αγγλικό διαβατήριο. Είναι όμως και πολίτης της Ακτής Ελεφαντοστού. Δυστυχώς υποφέρουμε από αυτούς τους γραφειοκράτες. Τον ρώτησαν για ποιον λόγο βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού! Μήπως κάποιοι εκβιάζουν για δωροδοκία; Έρχεται το είδωλο της χώρας και όχι μόνο κάνεις ότι δεν τον ξέρεις, αλλά του λες ότι δεν έχει σχέση με την Ακτή Ελεφαντοστού; Του είπαν να πετάξει στο Λονδίνο και να πάρει από εκεί τη βίζα!».

Η Αχμάτ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι δε συμμερίζεται τις «προσωπικές» απόψεις του Σέλουκ προσθέτοντας ότι μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα θα λυθεί και ο Τουρέ θα μπορέσει να ταξιδέψει για να τεθεί στις υπηρεσίες του προπονητή Αντρέι Ταλαλάγεφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.