ΠΑΟΚ: Επιμένουν για Πρίγιο οι Σέρβοι (pic)

Με νέο, σημερινό δημοσίευμα επανέρχονται οι Σέρβοι για τη φημολογούμενη επιστροφή του 31χρονου διεθνή επιθετικού στην Τούμπα αλλά ...

Το … σίριαλ της φημολογούμενης επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί!

Για την ακρίβεια συντηρείται από τα σερβικά ΜΜΕ με συστηματικές αναφορές σε πυκνά χρονικά διαστήματα. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του “sportklub.rs” που αναφέρει πως ο άσος της Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το τριήμερο κι ένας από τους λόγους αυτής είναι κι οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” προκειμένου να εξερευνήσουν τα δεδομένα της προοπτικής επιστροφής του στην Τούμπα.

Ο δανεισμός του Μάικλ Κρμέντσικ από την Μπριζ έχει ολοκληρωθεί κι ο διεθνής Τσέχος επιθετικός πρόσφατα δήλωσε πως αποφάσισαν από κοινού με τη σύζυγό του να επιστρέψουν στην πατρίδα του για λογαριασμό μιας εκ των ομάδων της Πράγας. Ταυτόχρονα η παρουσία κι οι εμφανίσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι έχουν πολλαπλασιάσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα χρήζει προσθήκης ενός – αν όχι δύο – επιθετικών.

Την ίδια ώρα ο Πρίγιοβιτς, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, αποτελεί διακαή πόθο του Ερυθρού Αστέρα. Αλλά σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η οικονομική δυστοκία και ορισμένες καθυστερήσεις στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών έχουν “θορυβήσει” τον υψηλόσωμο επιθετικό, εξετάζοντας σοβαρά την προοπτική του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” δηλώνουν άγνοια για το όλο θέμα κάτι που σαφώς μπορεί ν’ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεδομένου πως οι “στόχοι” για τη συγκεκριμένη θέση καιρό τώρα έχουν εντοπιστεί κι οι σχετικές διερευνητικές επαφές έχουν προχωρήσει, ταυτόχρονα όμως κανείς δεν πρέπει να υποτιμά το κοινό παρελθόν των δύο πλευρών και την επιτυχημένη συνεργασία που έχει υπάρξει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεδομένο που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Συνοψίζοντας είναι μια υπόθεση αρκετά πολύπλοκη και με πολλές παραμέτρους που μπορούν ν’ αλλάξουν τα όποια δεδομένα από στιγμή σε στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.