Αρης: Με Μήτρογλου συνεχίζεται η προετοιμασία

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο πρόγραμμα του Αρη-Αδεια σε Γκάνεα και Κάτσε, πρόβλημα τραυματισμού ο Ροζ

Ο Αρης συνεχίζει την προετοιμασία του με τις προπονήσεις που γίνονται στο “Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο” στο Νέο Ρύσιο. Στις προπονήσεις μπήκε ο Κώστας Μήτρογλου

Ο Γκάνεα έχει άδεια μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 21/6 και ο Κάτσε έχει άδεια μέχρι τις 25/6. Ο Ροζ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Άρη. 

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη αναφέρει τα εξής

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, τρέξιμο αερόβιας μορφής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται -κατά γκρουπ- οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κριστιάν Γκάνεα, που είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας, έχει άδεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (21/06) και αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, ενώ στον Εργκυς Κάτσε έχει δοθεί άδεια μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης