Τάσος Χατζηγιοβάνης: «Όνειρο μου η Εθνική, οικογένεια μου ο Παναθηναϊκός» (video)

Ένας διαφορετικός Τάσος Χατζηγιοβάνης μιλάει στην Δώρα Παντέλη για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική και το Euro. Αποκαλύπτει τα «κρυφά» του ταλέντα, στο μπάσκετ και στο τραγούδι!

Έφυγες από το νησί που μεγάλωσες, την Λέσβο και ήρθες στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο ρίσκο σωστά;

«Αυτό το ρίσκο που λες ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα. Έπρεπε να αποχωριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου για να κάνω το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη ξένη πόλη, όπως είναι η Αθήνα. Από μικρός όμως  είχα το όνειρο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το μεγάλο ρίσκο που πήρα το ήθελα και απ΄ ότι φαίνεται μου έχει βγει σε καλό».

Ήθελες λοιπόν πάντα να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό απαιτεί θυσίες, ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες. Τι θυσίες έκανες εσύ; 

«Η πρώτη και πιο μεγάλη θυσία ήταν να αφήσω την οικογένεια μου πίσω. Από κει και πέρα από τα 16 μου και μετά ήμουν μόνος στην Αθήνα. Βέβαια, γνώρισα και ανθρώπους στην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό και έτσι ένιωθα πιο καλά και προσαρμόστηκα. Οι θυσίες που έκανα ήταν πολλές. Το πιο σημαντικό ήταν η σκληρή δουλειά. Ο ύπνος, η διατροφή και το γυμναστήριο. Όλα αυτά είναι τα έξτρα πράγματα που πρέπει να κάνεις αν θες να πετύχεις. Για να φτάσεις στο υψηλό επίπεδο πρέπει να τα κάνεις αυτά».

Για το ποσό τον έχει βοηθήσει ο Παναθηναϊκός τελευταία χρόνια είπε χαρακτηριστικά: 

«Αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σε αυτούς με τους οποίους έχω δουλέψει και έχω φτάσει στο επίπεδο που είμαι σήμερα».

Πως έχεις ονειρευτεί τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από τώρα. Που θα ήθελες να βρίσκεσαι;

«Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να είμαι βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Είναι από τα μεγαλύτερα όνειρα που έχω και το αμέσως μεγαλύτερο όνειρο είναι να παίζω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Το καλοκαίρι είναι εδώ το ίδιο και το Euro! Εσύ ποια ομάδα θεωρείς φαβορί;

«Για μένα φαβορί είναι η Γαλλία. Έχει απίστευτο υλικό. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει και παίζει και ο Μπαπέ, που είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Οπότε νομίζω ότι η Γαλλία είναι πιο κοντά».

Αν δεν είχες παίξει ποδόσφαιρο τι άθλημα θα ήθελες να είχες κάνει;

«Το άθλημα που μου αρέσει εκτός από το ποδόσφαιρο  είναι το τένις, και φυσικά στηρίζω Τσιτσιπά!». 

Και εκτός  αθλητισμού, έχω τις πληροφορίες μου για αυτό ρωτάω;

«Οι φίλοι μου μου λένε ότι θα μπορούσα σίγουρα να γίνω τραγουδιστής. Όταν κάνουμε βραδιές καραόκε συνέχεια τραγουδάω».

Με το μπάσκετ ποια είναι η σχέση σου;

«Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό και με τους φίλους μου παίζω μόνα το καλοκαίρι!»

Απολαύστε ολόκληρη στην συνέντευξη αλλά και το Challenge της Δώρας στον Τάσο, στο παρακάτω βίντεο : 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας