Αστέρας Τρίπολης: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη στήριξη των χορηγών

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με μια ανακοίνωση που γνωστοποίησε έστειλε "ευχαριστώ" σ' όλους τους χορηγούς της ομάδας.

Μια ιδιαίτερη χρονιά η οποία στιγματίστηκε από τον κορωνοϊό, όμως η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης είχε στο πλευρό της, τους χορηγούς της.

Μέσα από μια ανακοίνωση ο σύλλογος από την Αρκαδία ευχαρίστησε για την οικονομική στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία σεζόν σε διαφορετικές συνθήκες ολοκληρώθηκε. Ήταν, όμως, μία σεζόν στην οποία η σχέση μας με τους συνεργάτες μας δυνάμωσε. Οι δεσμοί εμπιστοσύνης ανανεώθηκαν. Η πολύπλευρη συνεργασία επιβεβαιώθηκε. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Δήλωση του Αντιπροέδρου και Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Κενέ: “Διανύσαμε παρέα την πιο δύσκολη, την πιο ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα μας, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ουσία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, επηρέασε τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας, αλλά και την επαγγελματική μας δραστηριότητα. Ωστόσο, δεν είχε τη δύναμη να αγγίξει τη μεταξύ μας σχέση. Το γεγονός αυτό αποτελεί και την πιο μεγάλη απόδειξη ότι η συνεργασία μας εκτός από επαγγελματική είναι και ανθρώπινη. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σάς ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη σε αυτή την τόσο δύσκολη σεζόν και δεσμεύεται ότι η μελλοντική σχέση της με τους συνεργάτες της, μαζί σας, θα εξακολουθήσει να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ειλικρινή εκτίμηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης