Μάντζιος σε παίκτες: “Μεγαλύτερες απαιτήσεις”

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του Αρη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας-Στους παίκτες μίλησε και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος

Ο Αρης έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο Ακης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη νέα σεζόν. 

Ο Ελληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής

“Χαίρομαι που σας βλέπω ξανά μετά από ένα μήνα. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ απαιτητική χρονιά καθώς έχουμε υψηλούς στόχους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η περσινή χρονιά είναι μια καλή παρακαταθήκη και έδειξε σε όλους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες και οφείλουμε να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Τα υπόλοιπα θα τα λέμε καθημερινά. Ξεκινάμε δουλειά, εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά”.

Παρών ήταν και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Μίλησε στους παίκτες και μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

“Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.  Χαίρομαι που βρισκόμαστε ξανά και να είστε βέβαιοι ότι η διοίκηση εργάζεται καθημερινά για να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται ώστε να δουλεύετε σε ιδανικές συνθήκες. Το επόμενο διάστημα θα διαπιστώσετε κι άλλες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της ομάδας και κατ’ επέκταση της δουλειάς σας . Έρχεται μια χρονιά με νέες προκλήσεις. Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του κλαμπ είναι να προχωρήσει φέτος  στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πάμε ακόμη ψηλότερα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.