Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που πρέπει να είναι σε Ελλάδα κι Ευρώπη» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο 58χρονος προπονητής έκανε και τις πρώτες του τοποθετήσεις ως νέος προπονητής των «πράσινων».

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του PAO TV για το πως νιώθει που επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από 13 χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τους στόχους που έχει θέσει το τριφύλλι για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, 13 χρόνια μετά την αποχώρησή του απ’ την Ελλάδα:

«Σίγουρα έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ’ τις αρχές του 2008, όταν ουσιαστικά ψάχνοντας για νέες προκλήσεις σαν προπονητής έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από 13 χρόνια επιστρέφω ξανά, εκεί που πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια (σ.σ. εννοεί την Ελλάδα) και σαν ποδοσφαιριστής και ξεκινώντας ουσιαστικά και την προπονητική μου καριέρα. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ήμουν μακριά, αλλά παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό και είμαι χαρούμενος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω τώρα κι αναλαμβάνω μία ομάδα με τόσο μεγάλη Ιστορία και τόσο μεγάλο αριθμό φιλάθλων και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Για το γεγονός ότι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό σε μία ιδιαίτερη στιγμή του και ποιες είναι οι σκέψεις του:

«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια πέρασε διάφορες φάσεις και το σκεπτικό μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι, είτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε την Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης