Ετοιμάζεται για Πορταριά η ΑΕΚ (vid)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται από την Δευτέρα η ΑΕΚ με τους παίκτες να υποβάλλονται σε εξετάσεις και τεστ covid-19 λίγο πριν την αναχώρηση για το Πήλιο.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι την Δευτέρα άρχισαν τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν την Τρίτη για να αναχωρήσει η ομάδα για την Πορταριά Πηλίου όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ πρόκειται να βρεθεί στην Πορταριά το διάστημα 1724 Ιουνίου, με την πρώτη προπόνηση πάντως για τη νέα σεζόν να γίνεται την Τετάρτη το απόγευμα στα Σπάτα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, όπως και το τεχνικό επιτελείο του προκειμένου να έχουν και την πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Θυμίζουμε πως μετά την Πορταριά, η ομάδα θα επιστρέψει και θα φύγει για την Ολλανδία μερικές μέρες μετά όπου εκεί θα παραμείνει 27 Ιουνίου με 9 Ιουλίου για το βασικό στάδιο, πλέον, της καλοκαιρινής της προετοιμασίας όπου θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια με ομάδες ΑΟλλανδίας και Βελγίου με τελευταίο στις 9 Ιουλίου αυτό με την πρωταθλήτρια Μπριζ.

Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει την Ένωση το συγκεκριμένο διάστημα είναι το Portaria Hotel και μπορείτε να πάρε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.