ΑΕΚ: “Θα παραμείνει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο”

Αν περιμένατε πως η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ θα τελείωνε σύντομα, τότε κάνατε λάθος. "Οπλιστείτε" με υπομονή για τα πολλά επεισόδια που θα ακολουθήσουν...

Κάθε μέρα και ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ.

Από το περιβάλλον της ΑΕΚ, αλλά και του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μπορεί να έχει εκφραστεί αισιοδοξία και πίστη για θετική έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο στα Κανάρια νησιά φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, δεν υπάρχει καμία συζήτηση ή πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτησή του, ενώ τονίζουν πως θέλουν ο “Τσίνο” να είναι ο ηγέτης της ομάδας στην προσπάθεια να επιστρέψει στη La Liga.

«Όσα όνειρα κι αν τρέφουν στην Ελλάδα για την επιστροφή για τον Αραούχο, η πραγματικότητα είναι η αντίθετη και θα συνεχίσει να είναι η επιθετική ναυαρχίδα της Λας Πάλμας. Ο Αραούχο θα τερματίσει το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας, εκεί που νιώθει σημαντικός και ασφαλής και εκεί που το πεπρωμένο του είναι να την ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία ξανά» αναφέρει μεταξύ άλλων το «canarias7».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης