ΑΕΚ: Κανονικά για εξετάσεις ο Τσιγκρίνσκι

Το συμβόλαιο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ τυπικά φτάνει στο τέλος του 30 Ιουνίου, ωστόσο ο Ουκρανός την Δευτέρα θα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα για τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Μετά από πέντε χρόνια στην ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τη στιγμή που μιλάμε είναι δίχως συμβόλαιο για το μέλλον του. Για την ακρίβεια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 όταν και τυπικά εκπνέει η συνεργασία του με την Ένωση.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει πρότασης ανανέωσης στον Ουκρανό στόπερ, ο οποίος κλείνει σε τέσσερις μήνες τα 35 του χρόνια, με τον “Τσίγκρι” ωστόσο να είναι διατεθειμένος να χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στα “κιτρινόμαυρα“.

Όπως και να ‘χει, ο Τσιγκρίνσκι την Δευτέρα 14 Ιουνίου αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στα εργομετρικά τεστ και τις αιματολογικές εξετάσεις που πρόκειται να γίνουν ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο.

Πριν κλείσει οριστικά το θέμα παραμονής ή όχι του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ αναμένεται να γίνει μια τελευταία κουβέντα του Ουκρανού με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος νωρίτερα θα έχει λάβει την… γνωμοδότηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όπως διαβάσατε και χθες πάντως, για την περίπτωση του ελεύθερου Τσιγκρίνσκι αναμένεται να κινηθεί η ουκρανική Ντνίπρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.