Άρης: Το “όχι” σε Ντουάρτε και η ανακοίνωση των φιλικών

Ο Άρης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του, με τη διοίκηση να στέλνει στους παίκτες μήνυμα πειθαρχίας μέσω Λερίν Ντουάρτε - Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη τριάδα των φιλικών

Το “όχι” της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης εισέπραξε ο Λερίν Ντουάρτε στο αίτημά του να καθυστερήσει η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, από την Ολλανδία όπου βρίσκεται. Ο Ολλανδός μέσος αιτήθηκε αντί στις 15 Ιουνίου, που είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των “κίτρινων”, να έρθει αργότερα στην Ελλάδα, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, όμως, οι διοικούντες την ομάδα δεν δέχτηκαν το αίτημα, στέλνοντας του μήνυμα ότι οφείλει να είναι πίσω στην ώρα του. Ένα μήνυμα πειθαρχίας και προς τους άλλους παίκτες ήταν αυτό, ώστε να μπούνε κάποια πράγματα σε σειρά από την αρχή!

Στο μεταξύ, εντός των προσεχών ημερών η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως την πρώτη τριάδα των φιλικών αγώνων, που πρόκειται να δώσει η ομάδα στο διάστημα της παραμονής της στην Αυστρία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Τα φιλικά αυτά, αν δεν αλλάξει κάτι ως το τέλος, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατά, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, το διάστημα από 29/6 έως 8/7, που ο Άρης θα είναι στην περιοχή του Γκρατς, έχει προγραμματιστεί να δώσει φιλικά με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την Αούστρια Βιέννης και τον Ερυθρό Αστέρα. Το φιλικό με τη σέρβικη ομάδα αναμένεται να είναι το πρώτο στη σειρά και πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής του είναι η 30ή Ιουνίου ή η 1η Ιουλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.