Άρης: Ο Χωριανόπουλος τσέκαρε τους “μικρούς”

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας του Άρη, Γιώργος Χωριανόπουλος, βρέθηκε σήμερα (13/6) στο Περιστέρι για τον αγώνα της Κ19 του συλλόγου κόντρα στον Ατρόμητο

Παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 1 έδωσε σήμερα (13/6) ο Άρης στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 4-3, χάνοντας μαθηματικά τις όποιες ελπίδες είχε για την κατάκτηση του τίτλου αυτής της ηλικιακής κατηγορίας. Τις προσπάθειες των νεαρών “κίτρινων” τσέκαρε ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, Γιώργος Χωριανόπουλος.

Ο Χωριανόπουλος κράτησε σημειώσεις από το παιχνίδι, για να μεταφέρει στον Μάντζιο την εικόνα που έδωσαν οι “μικροί” του Άρη, ώστε να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το ποιοι από αυτούς καλό είναι να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν πήγε στο παιχνίδι, καθώς ανηφόρισε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να προετοιμάσει το πρόγραμμα και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας των “κίτρινων”. Θυμίζουμε ότι η πρώτη προπόνηση προγραμματίστηκε να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 15/6, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο. Ο Χωριανόπουλος αναμένεται να ταξιδεύσει αύριο στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.