Ελ Καντουρί: Ήρεμη δύναμη, άξιος εμπιστοσύνης!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στην τετραετία που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει κερδίσει άπαντες με την αγωνιστική του συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του, γι' αυτό και οι "ασπρόμαυροι" του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε την παραμονή του Ομάρ Ελ Καντουρί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όπως και ότι οι “ασπρόμαυροι” έσπευσαν να κάνουν πρόταση στον Μαροκινό μέσο για ανανέωση της συνεργασίας μαζί του για 2+1 χρόνια, τώρα που το συμβόλαιό του φτάνει στη λήξη του.

Ο Καντουρί μπορεί στην τετραετία που έκλεισε στον “Δικέφαλο” να μην… έβγαλε μάτια με τη φαντεζί παρουσία του, όμως, κανένας από τους τρεις προπονητές που πέρασαν αυτό το διάστημα από τον πάγκο της ομάδας (Ραζβάν Λουτσέσκου, Άμπελ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία) δεν είχε πρόβλημα μαζί του. Τουναντίον, άπαντες στην Τούμπα έχουν να λένε τα καλύτερα για την αγωνιστική συμπεριφορά του, την πειθαρχία του στην τακτική και τον επαγγελματισμό του. Με όλα αυτά τα στοιχεία, πέρα από τη δεδομένη ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και κρίνεται απαραίτητο από τον Ρουμάνο προπονητή του “Δικέφαλου” να παραμείνει.

Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς ότι οι “ασπρόμαυροι” ξεπερνούν ακόμη και το γεγονός ότι ο Μαροκινός μέσος είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, κάτι που δεν του έχει επιτρέψει να γράψει ακόμη περισσότερες συμμετοχές από όσες έχει ως τώρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ξεπερνώντας ακόμη κι αυτό, τον χαρακτηρίζουν ως ήρεμη δύναμη μέσα στην ομάδα, άξιο εμπιστοσύνης για το νέο σύνολο που θέλει να φτιάξει ο Λουτσέσκου!

Και μιας κι ο λόγος περί συμμετοχών, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ολοκλήρωσε την τέταρτη δική του σεζόν με τον ΠΑΟΚ έχοντας 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στην ομάδα. Είχε συμμετοχή σε 9 γκολ της ομάδας, σκοράροντας 3 τέρματα και μοιράζοντας 6 ασίστ, στην πιο παραγωγική του αγωνιστική περίοδο στους “ασπρόμαυρους”.

Συνολικά στον ΠΑΟΚ μετράει 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 8 γκολ και 11 ασίστ. Η παρουσία του στην Τούμπα έχει συνδυαστεί με την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων, τριών Κυπέλλων και ενός πρωταθλήματος, παρά το ότι -για διάφορους λόγους, όμως, όχι αγωνιστικούς- δεν έπαιξε σε κανέναν από τους τρεις τελικούς που έδωσε ο “Δικέφαλος” επί των ημερών του!

Άλλο χαρακτηριστικό είναι στον ΠΑΟΚ “έδεσε” γενικώς, καθώς είναι η ομάδα όπου έχει παραμείνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από κάθε άλλο σύλλογο που έχει περάσει, έχοντας κάνει και τις περισσότερες συμμετοχές. Στην Τορίνο έχει 76 συμμετοχές, στην Μπρέσια 43, όσες και στη Νάπολι, στη Σουντιρόλ 32 και στην Έμπολι 16. Πάντως, τα περισσότερα γκολ (9) και τις περισσότερες ασίστ (16) έχει στην Τορίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.