Ολυμπιακός: Νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη στο Ρέντη

Για μία ακόμη φορά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επενδύει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να πάει το προπονητικό κέντρο των Πρωταθλητών Ελλάδας ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να προπονείται σ’ ένα από τα κορυφαία προπονητικά κέντρα της Ευρώπης.
Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη έχει εξελιχθεί και πλέον παρέχει στο ιατρικό, προπονητικό και αγωνιστικό τιμ της ομάδας κάθε δυνατότητα να προπονούνται όπως οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Η εξέλιξή του όμως δεν σταματά, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταλάβει πως το προπονητικό κέντρο είναι το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας, πέρα από τις μεταγραφές, τον προπονητή και την οικονομική υγεία που ο ίδιος εξασφαλίζει.

Πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γυμναστές του Ολυμπιακού, θα μπορούν να κάνουν χρήση ενός νέου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου με όργανα τελευταίας τεχνολογίας που κοσμούν τα προπονητικά κέντρα των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο.

Για μία ακόμη φορά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επενδύει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να πάει το προπονητικό κέντρο των Πρωταθλητών Ελλάδας ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Επένδυση που βοηθά άπαντες να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο, γυμναστούν άριστα, αλλά και να επανέρχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά από κάποιον τραυματισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.