ΑΕΚ: Προχωράει του Τζαβέλλα, αναμονή για Εντσάμ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή και η μεταγραφή του στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική της ευθεία. Εν αναμονή της ελευθέρας του Εντσάμ από την Σέλτικ.

ΑΕΚ και Γιώργος Τζαβέλλας φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα και η μεταγραφή του Έλληνα στόπερ στην Ένωση τη στιγμή που μιλάμε είναι αρκετά προχωρημένη.

Μάλιστα, η άφιξη του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο, ωστόσο ακόμα μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί με την Αλάνιασπορ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Η ρήτρα παραχώρησης του Τζαβέλλα είναι κοντά στις 400.000 ευρώ με τους ανθρώπους της Ένωσης να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα προκειμένου να ξεπεραστεί το τελευταίο όπως φαίνεται εμπόδιο.

Περιμένοντας τη λύση του συμβολαίου του Εντσάμ

Μία άλλη περίπτωση που είναι επίσης αρκετά προχωρημένη, παρά το ότι η ΑΕΚ διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία για τους δικούς της λόγους, είναι αυτή του Ολιβιέ Εντσάμ.

Όπως αναφέρει το σύνολο του ελληνικού Τύπου, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και όσα γράφονται στον Τύπο του εξωτερικού ο 25χρονος Γάλλος χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Εντσάμ με την Σέλτικ, η οποία έχει αποφασίσει πως δεν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Μέχρι να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ΑΕΚ στο προσκήνιο δεν θα υφίσταται…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.